Βιογραφικό Ιατρού

Εισήχθη στην ιατρική σχολή του Α.Π.Θ. το 2005, μετά από συμμετοχή στις πανελλήνιες εξετάσεις και αποφοίτησε το 2011.
Στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε στο ΓΝ Τρικάλων στη Γενική Χειρουργική. Στο ίδιο νοσοκομείο ξεκίνησε την εκπαίδευση στην ειδικότητα της Ουρολογίας την οποία ολοκλήρωσε στην Α΄ Ουρολογική κλινική Α.Π.Θ. στο ΓΝΘ «Γ. Γεννηματας».
Μετά τη λήψη του τίτλου της ειδικότητας μετεκπαιδεύτηκε στην ίδια κλινική στο ανδρολογικό ιατρείο, στο ιατρείο προστάτη και στο ιατρείο χρόνιας προστατίτιδας, ενώ παράλληλα συμμετείχε ενεργά στο ερευνητικό έργο της κλινικής ως ερευνητής ή βοηθός ερευνητή.
Κατόπιν υποτροφίας της ουρολογικής εταιρείας βορείου Ελλάδας συμμετείχε ως κλινικός επισκέπτης στις εργασίες της ουρολογικής κλινικής του NHS Fife Queen Victoria, Queen Margaret Hospitals όπου ήρθε σε επαφή με σύγχρονες ελάχιστα επεμβατικές  τεχνικές για την υπερπλασία του προστάτη (rezum, urolift).
Είναι πιστοποιημένος Bedside Assistant σε ρομποτικές επεμβάσεις για τον καρκίνο του προστάτη.
Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στην ιατρική ερευνητική μεθοδολογία της ιατρικής σχολής του Α.Π.Θ. και υποψήφιος διδάκτορας στην ίδια σχολή.
Είναι μέλος των EAU, ESSM, EOE και ΟΥΡΕΒΕ.

Λόγοι να μας εμπιστευτείτε

Εξοπλισμός υψηλών προδιαγραφών

Το ιατρείο είναι εξοπλισμένο με ό,τι χρειάζεται για την βέλτιστη διερεύνυση του προβλήματός σας.

Διαρκής Κατάρτιση

Ο γιατρός συμμετέχει σε πληθώρα συνεδρίων ανά τον κόσμο ώστε να προσφέρει θεραπεία σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους.

Σύγχρονη αντίληψη
της ιατρικης

Η επιστήμη στην υπηρεσία του ανθρώπου, με ενδελεχή διερεύνηση των δεδομένων του κάθε ασθενούς, καταλήγουμε στην καλύτερη λύση.

Εύκολη πρόσβαση

Διεύθυνση

Βούλγαρη 50, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο

2310 303090
697 8070199

Email

pouliosev@gmail.com